Info

 

TALL SHIPS RACES MUSIC FESTIVAL

5. - 7.7.2021 TURUN LINNAN PUISTO


Tapahtuma on peruttu. Infoa lippujen palautuksesta täällä.


LIPUT & IKÄRAJA

Tapahtuman ennakkoliput avajaiskonserttiin ovat myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä. Toiseen konserttiin liput ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Ostathan lippusi ainoastaan valtuutetuista lippukaupoista. 

Huomioithan, että tapahtuman ikäraja on K18. Valmistaudu siis todentamaan täysi-ikäisyytesi saapuessasi tapahtuma-alueelle.


SAAPUMINEN

Tapahtuma järjestetään Turun linnan puistossa osoitteessa Linnankatu 66, Turku.

 


ESTEETTÖMYYS & AVUSTAJAT

Tapahtuma on esteetön.

Avustajat pääsevät tapahtumaan samalla lipulla avustettavan kanssa.

Alueelta löytyy pyörätuolikoroke lavan läheisyydestä.


TURVALLISUUS & KIELLETYT ESINEET

Järjestyksenvalvojat suorittavat turvatarkastuksen jokaiselle alueelle saapuvalle. Järjestyksenvalvojat tarkistavat myös iän tarvittaessa, joten valmistauduthan todentamaan täysi-ikäisyytesi. Järjestyksenvalvojilla on oikeus ottaa pois kielletyt esineet asiakkaan hallusta sekä estää alle 18-vuotiaiden pääsyn alueelle.


Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi tapahtumaan ei saa tuoda alkoholia, huumeita, tölkkejä, lasipulloja tai- purkkeja, sateenvarjoja, ampuma- tai teräaseita, tai muita vahingoittamiseen tarkoitettuja esineitä. Myös järjestelmäkamerat suuremmalla objektiivilla kuin 18mm-50mm, selfietikut, videokamerat, nauhurit, go-prot ja muut aktiivikamerat, sateenvarjot, retkituolit ja radiopuhelimet ovat kiellettyjä.


KUVAAMINEN

Kuvaaminen tapahtumassa on sallittua pokkari-kameralla, kevyellä polaroidkameralla sekä järjestelmäkameralla, jossa on korkeintaan 18mm-50mm objektiivi. Suurempien objektiivien tuomiseen tarvitaan kuvauslupa. 


Festivaaliorganisaatio myöntää kuvauslupia työtehtäviin tuleville henkilöille. Media-alan henkilöt voivat hakea kuvauslupaa ottamalla yhteyttä: press@loudnlive.fi.


MAKSAMINEN

Tapahtumassa voit maksaa käteisellä, kortilla sekä käyttämällä lähimaksua. 

 


TUPAKOINTI

Tupakointi lavan edessä sekä teltoissa on ehdottomasti kiellettyä. Tupakointi tapahtuu vain merkityillä tupakointialueilla.


LÖYTÖTAVARAT

Löytötavaroita säilytetään viikon verran, jonka jälkeen ne toimitetaan (arvo väh. 20€) löytötavaratoimistoon. Vähempiarvoiset tavarat viedään kierrätykseen. Tapahtuman jälkeen löytötavaroita voi kysellä sähköpostitse info@loudnlive.fi.

 

 

 

Kumppanit

Tietosuojakäytäntö ›