Alue

Tapahtuma-alue sijaitsee Turun linnan edustalla Turussa. Tarkempi osoite on Linnankatu 80, 20100, Turku. Huomioittehan, että Nuottasaarenkatu sekä Satamakadun autotiet ovat suljettuina tapahtuman aikana 19.-23.7 yleisesltä liikenteeltä.

Tapahtuma-alue on avoinna:
Pe 21.7., klo 16:00-02:00
La 22.7., klo 15:00-02:00

Alueelta löytyy ensiapu, anniskelualue, VIP-alue, vessoja ja erilaisia ruoka- sekä myyntikojuja.

 

Saapuminen

Tapahtuma-alueella ei ole pysäköintipaikkoja. Suositeltuja saapumistapoja ovat joko jalkaisin, pyöräillen tai bussilla numero 1. Lisätietoja bussiaikatauluista löydät osoitteesta www.foli.fi.

Rannekkeet
Kaikki liput vaihdetaan portilla rannekkeisiin. VIP-asiakkaille tulee rannekkeen lisäksi myös passi sekä ruokalippu. Ranneketta näyttämällä alueelta voi poistua päivän aikana ja tulla myöhemmin uudestaan takaisin. Rannekkeen vaihto alkaa porttien auetessa perjantaina klo 16 ja lauantaina klo 15. VIP-asiakkaat voivat käydä ennaakkon vaihtamassa liput rannekeeseen sekä passiin Kauppakeskus Hansan myyntipisteellämme torstaina ja perjantaina klo 12-18. Myyntipiste sijaitsee Akateemisen kirjakaupan edessä. Huomioittehan, että torstaina sekä perjantaina vaihdetaan ainoastaan pe & 2pvä lippuja ja vasta lauantaina portilta voi vaihtaa lauantain liput.

Ikärajat

Tapahtumaan ei ole ikärajaa. Suosittelemme kuitenkin alle 13-vuotiaiden saapuvan huoltajan seurassa. Alle 6-vuotiaat pääsevät lipun ostaneen täysi-ikäisen huoltajan seurassa ilmaiseksi mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, 1 lapsi per huoltaja. Lasten ikä on todistettava portilla.

Kuvaaminen ja taltiointi

Iltatapahtuman esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä taltiointilupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen on sallittua ja suositeltavaa. Kuvauslupaa voivat media-alan henkilöt hakea osoitteella:  https://www.tiketti.fi/The-Tall-Ships-Races-Music-Festival-2017-PRESS-akkreditointi/278501  Festivaali organisaatio myöntää kuvauslupia vain työtehtäviin tuleville henkilöille.

Turvallisuus & kielletyt esineet

Alueelle on kiellettyä tuoda alkoholia. Tyhjien alkoholipullojen käyttäminen vesipulloina on myös kiellettyä toimintaa!

HUOM! Lauantaina alueelle ei saa tuoda lainkaan omia juomapulloja. Alueelta löytyy vesipisteitä ja jaossa on kertakäyttö mukeja.

Kiellettyjä ovat myös:
Yli 0,5 litraiset juomapullot (lauantaina myös pienemmät pullot ovat kiellettyjä)
Lasipullot, purkit (pilttipurkki ok)
Tölkit
Ampuma- ja teräaseet
Räjähteet ja ilotulitteet
Laserosoittimet
Retkeilytuolit
Selfiekepit ja muut pitkät esineet
Sateenvarjot
Omat radiopuhelimet
Huomio-liiviä muistuttavat vaatekappaleet
Yli 35mm kameraobjektiivit (ilman kuvauslupaa)

Huomioittehan, että lauantaina Pet Shop Boysin esitys sisältää voimakkaan laseresityksen.

Esteettömyys

Avustaja pääsee tapahtumaan samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa. Avustajakortti tulee olla mukana. Suosittelemme ottamaan avustajan mukaan, mikäli sellaiselle on oikeasti tarve. Alue on epätasaista nurmikenttää joten liikkuminen pyörätuolilla tai lastenvaunuilla on haastavaa.

Alueelta löytyy pyörätuolitasanne sekä inva-vessoja.

VIP-alue sijaitsee korotetulla tasanteella ja mäessä. Tästä syystä VIP-alue ei ole täysin esteetön.

Narikka

Tapahtuma-alueen porttien läheisyydessä sijaitsee narikka. Jätäthän kaikki alueelle kuulumattomat asiat sinne. Kielletyt esineet löydät infosivun "Turvallisuus" kohdasta.

Narikka maksaa 3€ ja lisäkäynti 1€.

Löytötavarat

Löytötavaroita voi tapahtumapäivinä tiedustella alueen infopisteestä. Tapahtuman jälkeisellä viikolla toimitamme löytötavarat Turun poliisiasemalle.

Pankkiautomaatti ja maksaminen

Tapahtuma-alueella ei ole pankkiautomaattia tai rahannosto mahdollisuutta. Lähin automaatti löytyy Aurajoen toiselta puolelta Itäisen Rantakadun Valintatalon kohdalta (noin 1km päässä). Käteisellä selviät nopeiten, mutta yleisimmät maksukortitkin käyvät.

lippufitaustaoikealippufilogotikettifilogo

lippufilogo tikettilogo radioaaltologo kofflogo stoklogo loudnlogo hansalogo WULFF